Тема уроку ОФ – 3.2.1 -1 Організація процесу обслуговування : Основні елементи обслуговування. Види банкетів.
Урок № 1
Банкет до святкування "Нового року"
Тема уроку ОФ – 3.2.1 -2 Організація
процесу обслуговування: Приймання замовлення на банкет
Урок № 2
Приймання замовлення
Тема уроку ОФ – 3.2.1 -3 Організація
процесу обслуговування.
Підготовка до проведення банкету.
Урок № 3
Тема уроку ОФ – 3.2.2 -1 Прийом і оформлення замовлення: Зустріч і прийом гостей, розміщення за столом
Урок № 4
Тема уроку ОФ – 3.2.2 -2 Прийом і оформлення
замовлення: Прийом і
оформлення замовлення. Підбір винно -
горілчаних виробів і коктейлів до страв.
Урок №5
Тема уроку ОФ – 3.2.3 - 1 Отримання та подача страв
і напоїв: Отримання
барної продукції та правила її подачі
Урок № 6
Тема уроку ОФ – 3.2.3 - 2 Отримання та подача страв
і напоїв: Основні
способи подачі страв «порційно», «в обнос», «у стіл», з використанням
приставного столика (англійський спосіб).
Немає коментарів:
Дописати коментар