Виробниче навчання


Тема уроку ОФ – 3.2.1  -1 Організація процесу обслуговування : Основні елементи обслуговування. Види банкетів.

Урок № 1

Банкет до святкування "Нового року"

Тема уроку ОФ – 3.2.1 -2  Організація процесу обслуговування: Приймання замовлення на банкет

Урок № 2


Приймання замовлення

Тема уроку ОФ – 3.2.1 -3  Організація процесу обслуговування. Підготовка до проведення банкету.


Урок № 3



Тема уроку ОФ – 3.2.2 -1    Прийом і оформлення замовлення: Зустріч  і прийом гостей, розміщення за столом

Урок № 4


Тема уроку ОФ – 3.2.2 -2    Прийом і оформлення замовлення: Прийом і оформлення замовлення. Підбір  винно - горілчаних  виробів і коктейлів до страв.

Урок №5

Тема уроку ОФ – 3.2.3  - 1   Отримання та подача страв і напоїв: Отримання барної продукції та правила її подачі

Урок № 6

Тема уроку ОФ – 3.2.3  - 2   Отримання та подача страв і напоїв: Основні способи подачі страв «порційно», «в обнос», «у стіл», з використанням приставного столика (англійський спосіб).

Урок №7

Немає коментарів:

Дописати коментар