Дистанційне навчання


Тема уроку ОФ – 3.2.5 1   Збирання використаного посуду і приборів: Прийоми прибирання зі стола використаного посуду.


Підручник  Пятницкая
Конспек

твідео "Техніка прибирання брудного посуду" 

Збирання брудного посуду способом "у дві тарілки"


Збирання брудної скатертини

Збирання брудного посуду способом  "у три тарілки"


Техніка збирання брудного посуду





Перелік кваліфікаційних пробних робіт
навчальна група № 14                  курс навчання І І                                                              
 Офіціант 3 розряду
                                                                                                                           (назва професії)
з/п


Назва робіт, операцій


Прізвище, ім’я
Розряд

Кількість
виробів
одиниць
Всього часу
1
2
3
4
5
6
1.
Скласти меню денного раціону. Вимоги до оформлення.
Іванов Є
3
-
15хв.
2.
Скласти меню комплексного обіду.


-
20 хв.
3.
Скласти прейскурант для ресторану І класу. Вимоги до оформлення.
Третяк В
3
-
30 хв.
4.
Організувати робоче місце офіціанта в торговому залі.
Нестерук.О
3
1 офіціант
20 хв.
5.
Продемонструвати прийоми роботи з підносом у торговому залі.
Горбатюк В
3
3 способи
15 хв.
6.
Підібрати посуд для  для  подачі других страв.
Осередько А.
3
4 персони
20 хв.
7.
Продемонструвати полірування столового порцелянового посуду; техніку перенесення.
Кузнецова Д
3
6 одиниць
15 хв.
8.
Продемонструйте техніку полірування столових приборів, техніку перенесення.
Шелест  С.
3
6 одиниць
15 хв.
9.
Продемонструвати техніку сервірування столів, послідовність виконання.
Мельник О.
3
4 персони
20 хв.
10.
Продемонструвати сервірування столу до сніданку.
Гаріпова В.
3
4 персони
15 хв.
11.
Продемонструвати сервірування столу до обіду.
Рудик М
3
4 персони
20 хв.
12.
Продемонструвати сервірування столу до вечері.
Цюпа Д.
3
4 персони
20 хв.
13.
Продемонструвати сервірування столу згідно замовлення.
Казановський
3
4 персони
20 хв.
14.
Продемонструвати прийом складання лляних серветок.
Романова А.
3
15 шт.
15  хв.
15.
Продемонструйте техніку застеляння скатертини, заміну скатертини.
Ктітор Д.
3
3 шт.
15 хв.
16.
Продемонструвати техніку подачі холодних закусок та розміщення холодних закусок на столі.
Беспалова К
3
4 персони
20 хв.
17.
Продемонструвати способи подачі перших страв.
Хмурань В
3
4 персони
20 хв.
18.
Продемонструвати способи подачі других страв.
Коровка А.
3
4 персони
20 хв.
19.
Продемонструвати способи розміщення десертних приборів на столі, правила подачі десерту.
Посвалюк М.
3
4 персони
15 хв.
20.
Продемонструвати техніку подачі безалкогольних напоїв.
Бабушкіна Ю.
3
6 персон
20 хв.
21.
Підібрати скляних посуд для подачі алкогольних напоїв. Дати характеристику посуду.


6 персон
15 хв.
22.
Продемонструйте техніку подачі гарячих напоїв (чаю і кави)
Шойнмарданов
3
6 персон
20 хв.
23.
Продемонструйте зустріч відвідувачів, подачу меню і прийом заказ
Осіпов.В.
3
4 персони
15 хв.
24.
Продемонструвати правила відкривання пляшок, техніку наливання напоїв.
Маліцький
3
3 пляшки
15 хв.
25.
Продемонструвати прийоми наливання напоїв. Підібрати посуд для різноманітних алкогольних напоїв.
Жданов Д.
3
2 персони
10 хв.
26.
Заповнити бланк рахунку, подати відвідувачу. Здійснити розрахунок з відвідувачем.
Проценюк А.
3
 4 персони
10 хв.
27.
Продемонструвати правила збирання використаного посуду, приборів, столової білизни.
Кулікова В.
3
 4 персони
10 хв.
28.
Продемонструвати правила прибирання столів. Здача посуду, приборів, посуду, білизни.


 4 персони
20 хв.
29.
Провести розрахунок з відвідувачами через РРО.


2 персони
10 хв.
30.
Продемонструвати техніку роботи на РРО.


2 персони
10 хв.

Майстер в/н _______________  ________________
                      (прізвище, ім 'я , по батькові)



Немає коментарів:

Дописати коментар